Vereniging mede-eigenaars

Als eigenaar van een appartement leeft U samen met een aantal anderen in een gemeenschap. Dit samenleven is een zeer complex gegeven en vraagt dan ook een goede en stabiele organisatie.

De eerste aanzet tot die organisatie wordt gegeven in de statuten van het gebouw (basisakte & reglement van mede-eigendom) en zal verder worden uitgewerkt door de beslissingen van de algemene vergadering van de VME (o.a. reglement van interne orde)

Niet onbelangrijk binnen deze organisatie is de rol van de syndicus. Dit maakt uiteraard dat de keuze van uw syndicus een essentiële en wel te overwegen beslissing is.

Een goede syndicus zorgt er immers mee voor dat het samenleven harmonieus en vlot verloopt. Bovendien bezorgt het U gemoedsrust en een aangenaam levensgevoel.

Dankzij de verschillende expertise- domeinen van ons kantoor kunnen wij U een globale aanpak waarborgen, uitgaande van het specifieke en persoonlijke karakter van de mede-eigendom. Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide juridische en parate kennis die voortdurend wordt bijgeschaafd tijdens verschillende opleidingen en seminaries. In een aantal gevallen werken wij samen met externe experten om U de beste service te waarborgen.